Home

online store


Stoneshop
Workshop

Silver Rings
Silver Pendants
Silver Earrings
Necklaces
Bracelets
Brooches
Silver Plated

Clocks
Termometers
Cutlery
Small Gifts

Cabochons

Contact

Gummi sliteprodukter

   
Rozmiar: 20573 bajtów
Velkommen til Oddestemmen Steinsliperi, Norges eneste professionelle smykkesteinsliperi. Eieren, Jarl Verhagen, har slipt smykkesteiner i 35 år. Først i Nederland, og siden 1995 i Norge, på Evje i Setesdalen.
smykkesteinsliperi

Bedriften sliper 20.-30.000 cabosjoner i året ved bruk av den gamle håndslipeteknikken som smykkesteinsliperen har brukt i hundrevis av år. Et cabosjon er et halvrund slipt stein som fattes i smykker, formen varierer fra rund og oval til ”freeform” steiner med 3 kanter eller andre former.


thulitt
Thulite
Jasper - Pyrite
Norge har mange fine materialer som kan slipes til smykkesteiner. En del kan man kalle edelsteiner, som Akvamarin, Smaragd, Citrin og Peridot, disse er veldig sjeldne og slipes ofte som ”fasetsteiner”.

De viktigste som vi bruker, og som kalles smykkesteiner, er Thulitt, Amazonitt og Jaspis i mange farger, og mange bergarter med spennende farger og tegninger. Eksempelvis Mylonitt, Eklogitt, Hornfels, Skriftgranitt, Larvikitt og flere andre.


I tillegg slipes der en del utenlandske smykkesteinsmaterialer som Lapis Lazuli, Tigerøye, Aventurin, Ocean Jasper, Ametyst og flere andre.

lapis lazuli
Lapis Lazuli

Andre produkter vi lager er trommlesteiner og bruksgjenstander som brevkniver, ostehøvler, kakespader, klokker etc.

pendent

EklogiteVi har Norges største utvalg av smykkestein kjeder, vi knyter de fleste av disse med original ”Gutermann” polyester garn, som er det sterkeste garn som finnes. Kjedene har 925/00 sølvlåser.
Vi kan også levere som strenger til bruk i design smykker.
ringVårt utvalg av fine sølvsmykker med våre smykkesteiner er i salg hos flere butikker i Sor- Norge.


Vennligst ta en titt på vare sider;

www.oddestemmen.com www.norwegian-gemstones.com www.oddestemmen-camp.no

Soltun in Oddestemmen