Banner Setesdal Mineralmesse


LENKER

Hier presenteren wij links die ofwel de Setesdal Mineralenbeurs steunen d.m.v. een link, dan wel van grote waarde kunnen zijn voor de in geologie ge´nteresseerde nieuwkomer.


 

Mineralien Welt - Daar waar Lapis vooral als Zuid-Duitse publicatie opgevat kan worden, is Mineralien Welt de Noord-Duitse evenknie. Fraaie foto's, spannende reportages, de laatste nieuwtjes en aanbevolen vindplaatsen.

 

Bobs Rock Shop
- EÚn van de toonaangevende Amerikaanse websites voor geologie-ge´nteresseerden. Ieder aspect zul je hier terugvinden: handelaren, verzamelaars, beurzen, boeken, CD's etc. etc.

 

DMF.gif - 4791 Bytes - "Verband des Deutschen Mineralien- und Fossilien- Fachhandels DMF e.V.", zeg maar de Duitse vakvereniging voor mineral-handelaren en -verzamelaars.

 

GEA
- Stichting Geologische Activeiten; een vereniging voor ge´nteresseerden in mineralen, stenen en fossielen. Uitgever van een tijdschrift.

 

Geonord - Een zweedse website met heel veel informatie over vindplaatsen en mineralen in ScandinaviŰ.

 

Lapis
- Een Duits mineraltijdschrift dat door alle jaren heen een hoge standaard heeft aangehouden.

 

Mindat
- Een database waar je gratis alle relevante informatie over mineralen kunt opzoeken, plus dat er van heel veel mineralen ook foto's beschikbaar zijn.

 

MKA
- De Mineralogische Kring Antwerpen, een belgische vereniging voor mineraal-ge´nteresseerden die tevens de organisator is van ÚÚn van de grootste Belgische beurzen.

 

logo_NAGS.gif - 5335 Bytes
- De officiŰle website van de nationale geologische club, de NAGS (Norges Amat°r Geologiske Sammensluttning). Hier vind U informatie over de verschillende aspecten van het verzamelen van mineralen en fossielen in Noorwegen. Inclusief informatie over nieuwe vondsten, beursen, vindplaatsen, mineralen, foto's, stenenwinkel, musea, links etc.

 

Strahlen
- De website van een ernstig aan mineralen verslaafde Limburger, die regelmatig ondergronds met hamer en beitel geobserveerd wordt.


logokrs.jpg               brommeland.jpg


Nederlandse voorpagina  | beurs info  | geologische attracties  | overige attracties  | eten en overnachting
geologie v/h Setesdal  | mineralen v/h Setesdal  | impressies v/h Setesdal  | geologische links


Oddestemmen Steinsliperi